Cxense Display

VVS Eksperten AS

Landsdekkende rørleggerkjede

VVS Eksperten er en rørleggerkjede med 330 selvstendige rørleggerbedrifter. I medlemsmassen er det små, mellomstore og store rørleggerbedrifter, både med og uten butikk. Du ser i oversikten over rørleggere hvilke VVS Eksperter som har butikk og hvilke som har vakt-telefon. I utstrekning har VVS Eksperten rørleggere fra Lindesnes i sør til Vadsø i nord.

 

Baderomsforretningene gjenkjennes med VVS Eksperten logoen i vinduet, rørleggerne på hjul gjenkjennes med den samme logostripen på bilen.


Bruk søkefunksjonen for å finne en lokal rørlegger i nærheten av deg.

 

Om du trenger rørlegger eller har spørsmål om produkter, kontakt en medlemsbedrift. Kjedekontoret har ikke utsalg og ingen komplett oversikt over hva alle medlemsbedriftene fører til en hver tid. Sjekk ut hjemmesidene til en lokal rørlegger, ta kontakt direkte, og han/hun vil kunne hjelpe deg. Kjedekontoret kontakter du om du har spørsmål om medlemskap, markedsføring, avtaler etc. Og selvfølgelig er alle VVS Eksperten medlemmer velkommen til å ringe eller maile oss direkte.

 

Medlemsbedriftene er selvstendige juridiske enheter med eget organisasjonsnummer. VVS Eksperten AS er ikke eier av medlemsbedriftene hverken helt eller delvis. Medlemsbedriftene inngår således heller ikke i noe konsern med VVS Eksperten AS. VVS Eksperten AS er en selvstendig juridisk enhet og er ikke ansvarlig for medlemsbedriftene sin opptreden, handlinger eller mangel på slike. Kravshavere mot medlemsbedriftene kan derfor ikke fremsette tilsvarende krav mot VVS Eksperten AS.

 

Ansatte på kjedekontoret:

Jan Vang
Daglig leder
Send epost til Jan
mobil: 958 30 888

Hilde F. Hoel
Markedssjef
Send epost til Hilde
mobil: 418 43 659

Birgitte Tunheim
Kompetanseansvarlig
Send epost til Birgitte
mobil: 979 62 603

 

Jørgen André Pedersen
VVS Tekniker
Send epost til Jørgen
mobil: 477 01 326

 

Stine M. Furu

Regnskap

Send epost til Stine

mobil: 419 25 944

 

 

Kjedekontoret

Karihaugveien 89
1086 Oslo

Tlf: 815BADET

post@vvseksperten.no

www.vvseksperten.no

VVS Eksperten kjedekontor